Климатикът е важна техника за всеки дом. Обикновено климатиците се поставят от външната страна на терасата / фасадата, но често височините създават проблем при монтажа. Ето защо можете да се доверите на бригадата от алпинисти на Ремонти София БГ, която може да извърши професионален монтаж на климатици и по високите сгради, като ще дадем гаранция за качество.

Какво включва услугата монтаж на климатик?

монтаж на климатик

Преди стартирането на монтаж на климатик в блок или кооперация, трябва да се определи точното място външното тяло и вътрешното тяло. За тази цел нашите техници ще дойдат на адреса Ви и ще преценят местоположението. Следващата задача е климатичната инсталация да бъде качена до дадения етаж. Ние използваме алпийски способи, с чиято помощ климатикът ще стигне невредим и до по-сериозните височини. Това е първата част от плана ни за действие.

Самото свързване на климатика се извършва от техник, който се занимава с медните тръби и конзолите. Работата е много прецизна и не се препоръчва на неопитни хора, тъй като има голяма вероятност да се сблъскате с провал, когато се опитате да монтирате устройство. От тази гледна точка, е нужно да наемете професионалисти, които да се заемат с монтажа.

Добавете тук текста на заглавието

Ние имаме опит в поддръжката и ремонта на климатици в Дружба и други части на столицата. Това е причината да прибавим и допълнителни услуги, от които можете да се възползвате при необходимост. Нека все пак представим и останалите опции за клиентите ни:

  • Ремонт на климатици;
  • Отводняване на климатици;
  • Монтиране на кондензни тави;
  • Преместване на климатични инсталации;
  • Демонтаж на климатици;
  • Почистване на климатици;

Ако се нуждаете от подобен вид ремонтни дейности, можете да позвъните на телефона ни. Персоналът ни ще Ви информира за цените спрямо конкретните Ви нужди, а бригадата ни ще пристигне на вашия адрес в деня и часа, за които сме се уговорили. Не правим отстъпки от качествената работа, тъй като искаме да останете доволни от нас и предложенията ни.