Луничките са сред най-желаните осветителни тела в наши дни. Това са модерни лампи, които се вграждат в тавана на жилището. Техният монтаж крие куп специфики, така че ако нямате опит, то въобще не си заслужава да действате самостоятелно. За да се радвате на качествено осветление с лунички, можете да се възползвате от електро услугите на Ремонти София БГ.

монтаж на лунички

Кои са важните фактори при монтаж на лунички?

Има цял куп неща, които съпътстват монтирането на осветителни тела, особено ако говорим за луничките. Да, наистина те предоставят качествено осветление и създават атмосфера у дома, но самата им инсталация не е никак елементарна. Ето и какво трябва да знаете, когато решите да сложите луни в хола, спалнята, кухнята или друго помещение във вашето жилище:

  • Установяване на вида таван – панелен или окачен;
  • Изготвяне на схема за монтирането на луните;
  • Свързване на трансформатор, който отговаря на точния волтаж;
  • Свързване на кабелите на луничките към трансформатора;
  • Различен подход при инсталацията на лунички за панелни и окачени тавани;
  • Подлагане на тест на работата на осветителните тела;

Поглеждайки по-горе и сами можете да установите, че работата не е за сам човек, а най-малко за човек, който няма необходимата подготовка. Не му мислете дълго, тъй като с напредъка на времето ще изгубите интерес към този вид осветление. Ремонти София БГ ще свършим работата с лекота, тъй като от години работим с електроенергия и знам от какво се нуждаете.

Защо е по-добре да използвате електротехник?

Опитът ни показва, че при монтаж на луни, се правят куп грешки. Неподходящ трансформатор, грешно свързване на кабелите, лошо вграждане в тавана и още куп проблеми съпровождат тази отговорна работа. От друга страна, ако използвате електротехник в София, както и друг град, можете да се поздравите с ново осветление за много кратък срок. Експерименти с тока не бива да се правят, понеже съществуват потенциални опасности, които е желателно да избегнете. Потърсете нашия екип, за да Ви осигурим пълноценна работа на луничките, с чиято помощ ще се чувствате далеч по-добре и ще Ви бъде светло пред очите.
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор