На пазара се предлагат различни системи за контрол на достъпа. Те се касаят до дистанционно отваряне на входни врати на входовете в панелните блокове, задвижване на асансьори с чип, повдигане на портални врати на гаражи и много други. Монтажът и инсталацията на този тип системи не е лесна работа, но пък ако се обадите на Ремонти София БГ, няма да имате никакви проблеми. Ние ще осигурим всичко необходимо, за да контролирате достъпа до даден обект.

монтаж на система за контрол на достъпа

Цена за монтаж на системи за контрол на достъпа

По-долу ще посочим от какво зависи цената за инсталацията на система, която да контролира достъпа на външни лица до обекта. Ние не можем да бъдем много конкретни, тъй като тарифата за тази услуга лежи на различни фактори. Все пак ще Ви обясним как се прави ценообразуването, за да го имате предвид, когато използвате този вид съоръжения:

  • Оглед на обекта и избор на система;

 

  • Определяне на вида система, която желаете да използвате;

 

  • Изработка на дистанционни управления и чипове за достъп;

 

  • Интеграция на различни модули, датчици, кабели и други;

 

  • Свързване на инсталацията към обекта;

След като се даде яснота от какво точно имате нужда, ще Ви бъде предложена специална оферта, от която да се възползвате. За да се стигне до този етап, е нужно да се свържете с техника на Ремонти София БГ, който ще Ви съдейства да получите подробна информация.

Каква е ползата от системите за регламентиран достъп?

За никого не е тайна, че в наши дни кражбите са често срещано явление. Редом до този факт поставяме и честото влизане на неканени лица в различните обекти, които извършват вандалски актове (драскане, чупене, нарушаване на тишина). Ето защо контролирайки основните врати, забранявайки на чужди хора да се возят в асансьора или индикации при нарушения са добре дошли. Тези електро услуги не са скъпи, а са изключително полезни. Упътете се към менюто за контакти и позвънете на телефона на електротехника ни, за да получите оферта за доставяне и монтиране на системи за контрол на достъпа. Ние можем да Ви бъдем полезни и ще го направим, ако изберете именно нашия екип за тази важна работа.
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор