Ремонти София БГ предлагат на клиентите си – откриване на скрити и прекъснати кабели в гр. София. Използваме модерна техника, за да фиксираме мястото на прекъснат кабел, както и на такъв, който е скрит зад стената в апартамента. Разбира се, предоставяме и отстраняване на къси съединения от неизправни проводници, установяваме кражба на ток и решаваме други подобни проблеми.

откриване на скрити и прекъснати кабели

Защо се налага откриване на скрити и прекъснати кабели?

Ако желаете да разберете откъде минават кабелите в дома Ви и има ли скрит кабел зад стена, с който “доброжелателните“ Ви съседи крадат ток, то трябва да се извърши къртене, с чиято помощ да се установи проблемът. Другата възможност е използването на специална апаратура, която проследява кабелите без да се къртят стените. И при двата случая обаче, е нужно да използвате специалист.

Прекъсванията на електро веригата също могат да се дължат на скрити и прекъснати кабели. Домакинствата няма как да локализират тези проводници, ако те се намират зад тапетите и мазилката в апартамента и от тази гледна точка, е необходимата намеса на електротехници, които да открият повредата и да я премахнат своевременно.

Какво предлага Ремонти София БГ на клиентите?

В случай, че се налага откриването и проследяването на скрити и прекъснати кабели, то не се колебайте да потърсите Ремонти София БГ, за да свършим тази работа по най-качествения начин. Нека все пак погледнем от какви услуги можете да се възползвате, когато ни се обадите:

  • Откриване на скрити кабели без къртене;
  • Откриване на скрити кабели с къртене;
  • Ремонт на прекъснати кабели с различна дължина;
  • Проверка на електрически връзки в апартамента;
  • Трасиране на електро вериги;
  • Подмяна на ел. инсталация;
С наша помощ ще забравите за рисковете от токови удари и къси съединения. Ние ще направим всичко по силите си, за да се погрижим за електрическите токове в дома Ви. Обадете ни се, за да се заемем с работата и да Ви дадем гаранция за качество, така че да останете 100% доволни от намесата ни.
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор