Летният сезон не е толкова рисков за ползвателите на климатици и най-вече за съседите по тях. През зимата обаче тръбите на устройството могат да замръзнат и да прелеят, което крие опасност от наводнения и течове. Въпросът се решава с монтаж на кондензна вана, но ако живеете на по-горните етажи, то тази добавка, ще трябва да бъде монтирана от алпинисти.

Ремонти София БГ разполага с екип, който се справя и с най-високите етажи на сградите. Ние ще монтираме т.нар. “тави“ за отводняване на климатика, за да не се стига до неприятни моменти и разправии със съкооператорите. Ние се използваме въжения способ за достигане до средните и последните етажи. Тази наша услуга е по-евтина, отколкото ако потърсите фирма, която да изгради скеле, с цел да се достигне климатик на върха на дадената сграда.

отводняване на климатик

Защо е нужно отводняване на климатика?

Има няколко основателни причини, да се погрижите за отводняване на климатичната инсталация и да се противопоставите на конденза. По всяка вероятност главната от тях е, че можете да си навлечете гнева на съседа, но това не единственият повод за монтиране на кондензна вана.

  • Наводнения в апартаментите под вас;
  • Замръзване на тръбите на климатика;
  • Затрудняване на работата на климатичната инсталация;
  • Невъзможност за оттичане на водата;
  • Технически проблеми;

Ето ги и реалните ситуации, които могат да Ви създадат грижи, ако не се направите всичко възможно за правилното отводняване на климатика. За да се поздравите с успех, повикайте Ремонти София БГ, а ние ще Ви съдействаме, за да се предпазите от подобен тип явление. Разбира се, извършваме и прецизен монтаж на климатици в блокове, офиси, институции и т.н.

В обобщение

Монтирането на т.нар. кондензна вана за климатик, е най-добрият изход от проблемите със замръзналата и течаща вода от устройството. Доверете се на нашите алпинисти, с чиято помощ ще спите спокойни и няма да се тревожите за течовете и възможните наводнения. Обадете се на нашия телефон за връзка или ни оставете имейл, а ние ще Ви отговорим без забавяне.