Почистване на сняг и ледени висулки от покриви и козирки е много търсена услуга в наши дни. Ако става дума за обекти по високите етажи, където се натрупва голямо количество сняг и лед, то не се колебайте да използвате професионалистите на Ремонти София БГ, които ще Ви помогнат.

Ние имаме солиден опит при работата с височини, както и за отстраняването на натрупания сняг и лед. Така например, ледените висулки биха могли да бъдат много опасни. Те се сформират по високите етажи и покриви на сградите, а отчупването и падането им могат да застрашат човешки живот. Има и по-твърди образования, чието разбиване се извършва със специални инструменти.

Как почистваме снега от високите етажи?

Алпинистите на Ремонти София БГ могат да се изкатерят на всякакви височини, за да почистят снега, който пречи на антените, както и леда, който застрашава здравето на хората. Причината да използвате методите за промишлен алпинизъм, с цел почистване на сняг е, че мисията по достигане на покриви и тавани е много трудна и е достъпна само за обучените специалисти.

В много случаи твърдите ледени образувания трябва да се изкъртят с подръчни инструменти. За да стигнете до леда, е нужно да се покатерите на върха на покрива на блока или обществената сграда, за да премахнете надвисналата опасност. Ето защо алпийския способ е най-доброто решение в така създалата се ситуация. Потърсете качествена помощ и останете спокойни.

Какви опасности носи снега по покривите?

Белият и пухкав сняг е красив и носи приятна атмосфера, но може да бъде и много неприятен. Често той води до течове от покрива, замръзване и образуване на ледени висулки. Често се случва, така че да не можем да премахнем големите количества сняг от покрива, като това е причината да не можем да гледаме телевизия, както и да се страхуваме от падане на лед.

В тези моменти се нуждаете от нашите алпинисти, с чиято помощ ще се премахне многото сняг, и ще се чувствате доста по спокойни, когато излизате от входа на блока, кооперацията или административната сграда. За нас е важно да Ви предпазим от нелепи инциденти и проблеми.

Координатите на бригадата ни можете да намерите тук в сайта ни, а ако искате да дойдем на помощ, то просто позвънете на телефона ни или ни оставете имейл с конкретната заявка и местонахождението Ви. Ние ще се свържем с Вас, без да се бавим, и ще ви помогнем качествено.