Едва ли някой се съмнява във факта, че водосточните тръби, са сред най-важните елементи в дадената сграда. Функцията на водостоците е да отвеждат водата от покрива на сградата, без това да нарушава фасадата. Старите и нелицеприятни водосточни тръби плачат за смяна, защото водят до повреди на фасадите водейки до течове и избледняваме. Ние от Ремонти София БГ имаме готовност да Ви предложим алпинисти, с чиято помощ проблемите Ви ще бъдат решени в кратък срок.

Как извършваме монтаж и смяна на водосточни тръби?

Прекият път за монтаж, ремонт или смяна на водосточните тръби, налага използването на алпинисти работещи по алпийския способ (с въже). Екипът ни предоставя бързи ремонти в София, с чиято помощ фасадата ще придобие по-красив вид, а и ще стане далеч по-стабилна. Имаме възможност да предложим качествени материали, монтаж на дюбели, скоби и така нататък. Всички наши работници са преминали обучение за работа на различни височини.

Ние си даваме сметка, че подмяната на тръбите, не бива да се прави от неопитни хора. От голямо значение е да направим всичко по силите си, за да запазим този компонент от сградата на своето място. Падането на тръба може да бъде много опасно, като това е една от причините да ни сигнализирате, когато установите, че е дошло време за извършването на смяната.

Нашето задължение е да монтираме водосточни тръби, които да издържат максимално дълго време, без да се налагат допълнителни ремонти Освен това предлагаме варианти от PVC, ламарина, цинк и мед. От вас зависи какъв избор ще направите, спрямо възможностите ви.

Защо да потърсите нашите алпинисти?

Ремонти София БГ разполага с квалифицирани кадри, които работят в цялата столица. Ако разгледате сайта ни ще видите възможностите на бригадата ни, както и наши реализирани проекти. За разлика от други хора, които си лепват титлата “алпинисти“ ние наистина работим по алпийския способ и обучаваме служителите си използвайки най-новите практики.

Не сме от хората, които ще се опитат да Ви съблазнят с евтини услуги, светкавична бързина и завидна техническа база. На база опитът, който имаме можем да твърдим, че сме сред най-добрите в строителните сфери изискващи работа на въже. Без значение, дали става дума за топлоизолация, хидроизолация, измазване на фасади, подмяна на водосточни тръби или друго, което налага труд на високо, момчетата ни ще демонстрират високо качество.

Разгледайте нашата работа тук – ОБЕКТИ

Звъннете сега на   087 622 6669
Или започнете Вайбър чат с нас.
Или заявете обаждане в удобно за Вас време оттук.