Стълбищното осветление от голяма важност за всеки блок и вход. Ако осветителните тела разположени на различните етажи не работят, то тогава властва мракът и тъмнината. В много случаи гражданите гледат да се справят сами с повредата, но тя може да се окаже много сериозна, така че се налага да използвате професионални електро услуги от добра фирма.

Ремонти София БГ предлага ремонт на стълбищно осветление, като ние ще се погрижим да върнем светлината на етажната собственост и ще Ви осигурим повече спокойствие. За целта използваме модерна техника, с чиято помощ ще забравите за проблема, и то дългосрочно.

ремонт на стълбищно осветление

Кои са най-честите повреди на стълбищното осветление?

Има няколко чести причини поради, които стълбищното осветление отказва да работи. Ние ще Ви информираме за тях, а ако се появи такъв проблем, не чакайте дълго и не се опитайте да правите ремонт сами, а ни повикайте, за да възстановим осветлението на стълбището:

  • Изгоряла крушка;

  • Проблем с фасунгата;

  • Повреда на стълбищния автомат;

  • Повреда в ел инсталацията;

Тук в сайта ни можете да прочетете повече за монтаж на стълбищен автомат, тъй като старите устройства не работят правилно, а ако не използвате абонаментна поддръжка, то има риск да останете на тъмно много дълго време. В този ред на мисли можем да Ви бъде много полезни.

Защо да избягвате самоинициативите?

 

Работата с ток е много специфична, така че се извършва от компетентен електротехник. Не един път сме ставали свидетели на хора, които са се самонаранявали и се претърпели инциденти, когато са се опитвали да ремонтират ел. инсталации или осветление. Ето защо трябва да поверите тази работа на истинските специалисти в областта на електрото.

Как реагираме при повреди?

Имаме на разположение електротехник, който се намесва решително в екстремни ситуации свързани със загубата на осветление, къси съединения и прочие неприятни за домакинствата или индустрията ситуации. Готови сме да се намесим в кратки срокове, след като подадете сигнал към нас. Работим на достъпни цени и предлагаме топ качество в района на гр. София.
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор