Жителите на ж.к. Обеля могат да се възползват от гъвкавите ни предложения за монтаж на външна топлоизолация. Бригадата Ремонти София БГ има дълъг опит в санирането на апартаменти и къщи в столицата.

Не си правим автореклама, а искаме да Ви дадем качествени решения за външната изолация при различните сгради. Предоставяме възможност за топлоизолиране на цялата сграда, както и за частична топлоизолация на апартаменти, офиси, къщи и друг тип обекти.

Защо е полезна фасадната топлоизолация?

Щом сте попаднали на нашия сайт, то най-вероятно целите да постигнете висок процент на енергийна ефективност, с чиято помощ можете да направите икономия на топлинна и / или електрическа енергия. Фасадната топлоизолация подсигурява защита срещу напускането на топлината от ел. уредите Ви през стените на дома Ви.

В зависимост от финансовото Ви състояние може да се сдобиете с фасадна топлоизолация, посредством използването на фасаден стиропор, графитен стиропор и топ решението – каменна вата.

Какво включва монтажа на топлоизолация в Обеля?

Екипът ни е съставен от бригаден майстор и група обучени алпинисти, които работят по алпийски способ или със скеле. След като изберете материалите, с които да извършим топлоизолирането на дома Ви, ще преминем към изпълнение на задачата.

Ние ще положим топлоизолационните плоскости, ще сложим необходимите дюбели, и ще направим замазката. С наша помощ обектът Ви ще бъде топлоизолиран и най-накрая ще кажете сбогом на мухъла, корозията, навлизането на влага и прочие неприятни моменти.

Да, инвестицията във фасадна топлоизолация не е малка, но пък се възвръща за краткотраен период от време. В това се убедиха не едно или две български домакинства, които потърсиха нашите услуги.

Бригадата ни е свикнала да работи на всякакъв вид обекти. Не могат да ни изненадат, нито височини, нито квадратури на жилища или офиси. Даваме гаранция за качествено изпълнение, тъй като искаме да се чувствате комфортно, когато изберете нашите услуги.

В обобщение

Ремонти София БГ е един от лидерите в изграждането на външни топлоизолации в Обеля и други точки на София. Можете да ни гласувате вот на доверие, ако искате да получите отличен краен резултат при изолирането на вашите обекти.