Не са малко потребителите, които търсят топлоизолация Овча купел. Кварталът е голям и много домакинства желаят да се пристъпи към саниране на апартаменти и къщи. Разбира се, за да се получат добри резултати, трябва да се подбере правилния изпълнител на работата.

Днес немалко строителни бригади и фирми предлагат монтаж на фасадна топлоизолация, който включва полагане на топлоизолационни плоскости от стиропор или каменна вата, измазване, боядисване и други важни неща за клиентите.

Външна топлоизолация Овча купел

Топлоизолация в Овча купел от Ремонти София БГ

Ние от Ремонти София БГ работим на високо равнище прилагайки най-модерните методи за външна топлоизолация на блокове и кооперации. За целта използваме алпинисти в София, които обхващат територията на цялата столица. По този начин постигаме отлични резултати.

За по-високите етажи на сградите се доверяваме на изпитания алпийски метод, който се прилага от алпинисти. Последните се спускат от върха на блока / кооперацията и стигат до посочения от клиента етаж.

Другият вариант да се стигне до съответните етажи, е посредством изграждане на скеле, с което да се качим на 2-ри, 3-ти и четвърти етаж. Разчитаме на пълно оборудване, съвременна техника, качествени материали и обучени работници.

Защо да поръчаме фасадна топлоизолация?

Обикновено хората имат отговор на този въпрос. Ако все пак не сте запознати с фасадната топлоизолация, то ще обясним на кратко, че тя противодейства ефективно на излаза на топлина от обекта.

Топлината идваща от парно, ел. радиатори и други уреди ще се запази в помещенията Ви и няма да ги напуска през отвори и пробойни в стените. По този начин хем ще Ви е топло, хем ще пестите електроенергия и топлоенергия.

Скъп лукс ли е външната топлоизолация?

В никакъв случай, не бихме определили инвестицията в топлоизолация Овча купел или друг квартал в София, като скъп лукс. Напротив, изолирайки апартамента си, ще спестите цяла камара пари от разхищение на ел. енергия и топлина. Тези, които вече опитаха знаят за какво става дума, а на Вас тепърва Ви предстои.