Има различни ситуации, които налагат ремонт на ел. табло, защото в противен случай, то няма да Ви осигури нужната функционалност. За съжаление обаче понякога само ремонтът не е достатъчен и се стига до подмяна не електрическото табло с ново. И в двата случая можете да се възползвате от електро услугите на Ремонти София БГ, тъй като ние ще Ви бъде от полза.

Ремонт на ел табло

Какво представлява ел. таблото?

Електрическото табло е неизменна част от ел. инсталацията на апартамента или къщата. Наричано още разпределително табло, то отговаря определени токови кръгове от електроинсталацията. На таблото се монтира прекъсвач и бушони (предпазители), като последните могат да бъдат със стопяема жица или автоматични, според нуждите на потребителите.

Електрическите предпазители отговарят за захранването на различни точки от жилището и консуматорите, които използвате. Тези със стопяема жица, трябва да бъдат подменени, след като изгорят. Изгаряният са в следствие на протичането на по-голям електрически ток. Що се касае до автоматичните предпазители, то те позволяват бързо възстановяване с едно движение.

Кои са най-честите проблеми с електрическите табла?

 

Ако забележите някой от по-долу посочените проблеми с ел.таблото, трябва да се обадите на нашия електротехник, който да извърши съответния ремонт или подмяна на таблото. Нека видим какви са възможните сценарии, при които се налага намесата на специалист:

  • Миризма на изгоряло идваща от ел. таблото;
  • Прехвърчане на искри;
  • Червен оттенък на предпазителите;
  • Излъчена горещина от капака на таблото;
  • Прекалено загряване на предпазителите;

Това са все моменти, в които Ви трябват електро услуги, защото има риск от изгаряне на битови уреди, спиране на тока и къси съединения. Ние ще се погрижим за всичко, а цената предложената цена от нас няма аналог сред електротехниците в София –град, както ще се уверите и сами, когато пожелаете да работим за вас.

Ремонт на ел табло от Ремонти София БГ

Потърсете ни, като използвате формата за контакт и позвъните на дежурния електротехник, който ще запише час за посещение. След като извършим оглед ще пристъпим към ремонтиране на електрическото табло, а ако е дошло време за смяна ще я направим по ваше желание. Очакваме Ви, за да се справите по-бързо с проблемите с електрическите токове.
Електротехник 0888 03 26 32
Вайбър чат с електротехник Тодор